У Києві анонсували різдвяну фотовиставку "Хустка перемоги"

Яку програму обіцяють відвідувачам

Киян та гостей столиці запросили на благодійний різдвяний фотопроєкт "Хустка перемоги". Виставку анонсували у Київській міській раді, передають "Коментарі".

За даними організаторів, фотопроєкт "Хустка Перемоги" створили для увіковічення українських культурних символів та підтримки традицій. У фотопроєкті взяли участь українські жінки-берегині, які вірять у перемогу українських захисників і роблять все можливе задля її прискорення. Серед учасниць фотопроєкту — Юлія Ярмоленко, Ніна Матвієнко, Марина Кінах, Людмила Станіславенко та багато інших.

Депутатка Київської міської ради Юлія Ярмоленко зазначила, що хустка для українців з давніх-давен була оберегом, а також символом любові, прощання і скорботи. Під час повномасштабної війни хустка для українців стала також символом віри в перемогу.

Під час виставки також представлять виставку робіт сучасних українських митців "Новорічний вернісаж" та проведуть майстер-клас з вив’язування хусток. На відвідувачів чекають виступи українських артистів, а всі охочі зможуть задонатити на допомогу Збройним силам України.

Благодійний різдвяний фотопроєкт "Хустка перемоги" відбудеться у Києві сьогодні, 22 грудня, в художній галереї "Митець" за адресою вулиця Велика Васильківська, 12. Початок заходу о 17:30. Вхід на подію вільний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Варвара

22 грудня 2022, 09:38

У Києві це має бути хустка, а не платок, скільки це може бути . Уже і війна і руський народ вже сам розуміє що до добра це не доводить, знову якась падлюка прийде захищати, бо буде мотив для наступу, а ми самі множимо і множимо і подаємо нові ідеї. Невже не пора задуматися і журналістам , і організаторам, і виключити хоч на певний час цю кацапську мову і цей кацапський світ з його руськими завоюваннями, скільки ще треба вбити цивільних людей і захисників, вбити дітей, і пустити по світу тисячі безхатьків, і спустошити такі прекрасні українські землі. Душа болить і серце плаче читаючи такі повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися