На залізничному вокзалі столиці відкриють виставку про Київ

Експозиція нараховує 30 світлин українських фотографів

Виставка "Київ – незламне серце Європи", що вже побувала в Празі, Любліні, Гіссені, Мехіко та Берліні, відкриється наступного тижня на столичному вокзалі. Про це повідомив Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

До цієї виставки увійшли 30 фотографій українських фотографів, на яких зображено життя мешканців Києва та області в умовах російської агресії. Вони мужньо долають усі випробування та вірять у перемогу над мороком та смертю, які несе росія.

Департамент суспільних комунікацій готував виставку місяцями. Експозиція об'їхала багато міст Європи та побувала у Північній Америці. Департамент хотів показати світові не лише те, наскільки сміливими та мужніми є українці, а й те, що сьогодні ми боремося за свободу в цивілізованому світі та за майбутнє всієї європейської спільноти. Виставка стане відкрита для мешканців та гостей столиці. Вона висітиме протягом місяця на платформі біля конкорсу, що з'єднує Центральний та Південний вокзали Києва.

Ромен Лелюк підкреслив, що на кожній світлині поряд зі страшними руйнуваннями, вчиненими загарбниками, зображені людяність, стійкість, чуйність, доброта та мужність нашого народу.

У Києві залізничний вокзал засяяв патріотичними кольорами. Головний залізничний вокзал України у Києві прикрасив патріотичними кольорами, різдвяними візерунками, вишивкою та соняшниками всесвітньо відомий швейцарський художник зі світла Геррі Хофштеттер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися