У Театрі на Подолі в Києві представлять "монолог для двох"

П'єсу, автором якої є Моріс Панич, поставили в Театрі на Подолі

Незважаючи на карантинні обмеження, театральне життя Києва поступово відновлюється. Так, про прем'єру вистави в театрі на Подолі передає "Вечірній Київ".

28 жовтня в залі Ігоря Славинського Театру на Подолі відбудеться прем'єра вистави "Спостерігач".

"Глобальний світ диктує людству жорсткі правила, позбавляючи нас найнеобхідніших почуттів, тим самим залишаючи травми, які ми інколи не розуміємо. Але замість спроби виправити ситуацію, ми звикаємо жити в постійній претензії до оточуючих, тим самим, замикаючи цей круг, - каже режисер вистави Євген Мерзляков. - Ми потребуємо опіки, любові, уваги, не намагаючись дати їх натомість. І іноді несподівано отримуємо їх від тих, від кого не чекаємо. Саме про це, на мою думку, говорить Панич. І це прочитується чи не у всіх його роботах. Світ потребує любові. Дуже імпонує його філософія. Спочатку сподобалася інша його п'єса, але камерний простір сцени зумовив вибір на користь певної, в якій для нього досить вигідні місце дії і кількість виконавців".

Подивитися виставу авторства Моріса Панича можна буде 28 жовтня. Повторні вистави пройдуть 13 і 14 листопада. За квиток доведеться викласти 300 грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", один з найстаріших театрів України відзначає свій віковий ювілей. Національному академічному драматичному театру імені Івана Франка в цьому році виповнюється сто років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися