Унікальне графіті італійського художника з'явилося у Бучі

Художник закликав своїм малюнком-графіті зупинити війну

Унікальне графіті італійського художника з'явилося біля міської ради в Бучі. Митець використав трафаретну техніку у своїй роботі. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

У повідомленні міськради йдеться, що весь світ закликає зупинити війну в Україні. Політики, митці та спортсмени об'єдналися, щоб підтримати нашу країну. Кожен по-своєму робить свій внесок у перемогу та відбудову України.

Італійський художник TVboy також не залишився осторонь та підтримав жителів Бучі. Він закликав своїм графіті зупинити війну. Художник використав трафаретну техніку у своїй унікальній роботі, яку залишив на пам'ять жителям Бучі.

Міська рада Бучі подякувала TVboy за мистецький голос для перемоги України.

Нагадуємо, що паризький вуличний художник Крістіан Гемі, відомий як С215, відвідав Україну і залишив чимало графіті на зруйнованих будівлях Бучі, Гостомеля та Києва.

Також стало відомо, що суд звільнив Сергія Довгого, волонтера, який зрізав графіті Бенксі у Гостомелі, під особисте зобов'язання. Суддя зобов'язала Довгого не залишати столицю без згоди слідчого, прокурора чи суду, повідомляти про зміну роботи та місця проживання, а також носити електронний браслет.

Читайте также