У Києві відкрили унікальну виставку про мистецтво під час війни (ФОТО)

На експозиції представлено багато воєнних артефактів

У столиці почала роботу виставка під назвою "Мистецтво під час війни". Про це повідомили в Дарницькій районній державній адміністрації Києва, передають "Коментарі".

На мистецькій виставці представлені вражаючі експонати. Це гільзи і багато інших воєнних артефактів, розписані п’ятнадцятьма різними видами розпису, серед яких петриківський, київський, полтавський, яворівський, кримсько-татарський та інші.

"Кожна артилерійська гільза закарбувала свою трагедію війни, які переживають міста Бахмут, Маріуполь, Харків, Херсон, Суми, Лисичанськ. Бійці збирали їх для художників по всьому фронту", — зазначили в Дарницькій районній державній адміністрації Києва.

Виставка відкрита і працюватиме до 25 лютого у Мистецькій галереї бібліотеки ім. Миколи Руденка, розташованій на вулиці Ревуцького, 6. Після закінчення експозиції усі роботи продадуть на аукціоні. Зібрані кошти спрямують на потреби Збройних сил України та для сімей загиблих героїв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрили фотовиставку "Янголи спорту". Експозиція присвячена спортсменам, які загинули від російських бомбардувань, і тим, які поклали своє життя, воюючи за Україну.

Читайте также