В центрі Києва Путіна послали за руським кораблем (ФОТО)

Допоміг відомий швейцарський художник

У Києві всесвітньо відомий швейцарський художник Геррі Хофштеттер оригінально підсвітив будівлю головного поштамту України. Фото оприлюднив генеральний директор ДП "Укрпошта" Ігор Смілянський, передають "Коментарі".

Інсталяцію присвятили запуску новій марки "ПТН ПНХ", присвяченій річниці повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.

"Ви знаєте, що наші марки пророчі. Якщо ми когось посилаємо, він туди потрапляє", — зазначив Смілянський, натякаючи про марку з "руським кораблем".

Нову марку "ПТН ПНХ" запустять по всій країні сьогодні, 24 лютого.

"Напередодні запуску нашої марки ПТН ПНХ за допомогою відомого світового майстра Гері Хофстеттера ми спроектували цю марку на головну пошту країни, щоб Пу було добре видно, куди його посилають українці та всі нормальні люди світу!" — прокоментував оприлюднені фото керівник "Укрпошти".

Нагадаємо, "Укрпошта" до річниці початку повномасштабної війни в Україні введе в обіг нову поштову марку "ПТН ПНХ" з зображенням графіті, що зробив британський художник Бенксі на руїнах Бородянки. Тираж марки — 250 тисяч листів, у кожному по шість марок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися