У Києві з'явився новий мурал на честь Героїв (ФОТО)

У столиці відбулось відкриття новоствореного муралу

У Києві у Державній пожежно-рятувальній частині відкрили новий мурал на честь Героїв-рятувальників. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

У 24-й Державній пожежно-рятувальній частині відбулося відкриття новоствореного муралу, який, за словами авторів, став можливістю подякувати вогнеборцям за їх щоденну працю. На стінописі зображені Герої-рятувальники.

Творці муралу - художники-волонтери з Дитячої художньої школи №11, Дитячої школи мистецтв №4 та 9, а також Культурно-мистецького центру. Дарницька районна державна адміністрація сприяла реалізації цього проекту.

Під час урочистостей, присвячених відкриттю муралу, Головне управління ДСНС України у місті Києві нагородило подяками всіх, хто брав участь у створенні проекту.

Нагадуємо, що в Київській області рятувальники ліквідували наслідки нічної ворожої атаки. Внаслідок масованої атаки дронами у ніч на 2 липня, через падіння уламків в одному з районів Київської області виникла пожежа та руйнування приватного житлового будинку. Пожежу успішно ліквідували рятувальники.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися