Київський ДТЕК повідомив, чи готові об'єкти критичної інфраструктури працювати в блекаути

Були виявлені заклади з недоліками

На території Київської області було проведено огляд понад 50 об’єктів критичної інфраструктури, з призначенням визначення їх готовності до функціонування під час вимкнення електроенергії та переходу на альтернативне живлення.

Про це повідомляє ДТЕК Київської області. 

Ці об'єкти включають лікарні, теплові котельні та системи водопостачання та водовідведення на території Київської області. Під час перевірки комісії, до відповідності якої входили енергетики, рятувальники та представники КОВА, зафіксувала час, необхідний для повного переходу на резервні джерела живлення. Він не має перевищувати 30 хвилин. Закладам, де були виявлені недоліки під час тестового перезаживлення, надані рекомендації для їх оперативного усунення.

ДТЕК Київські регіональні електромережі − основа і підтримка для нормального життя регіону та країни в цілому. Особливо зараз, під час війни. Минула зима показала, що ми маємо бути готові до будь-яких викликів. Тому енергетики у співпраці з владою докладають максимум зусиль, щоб у випадку загрози стабільному функціонуванню енергосистеми та обмеженого електропостачання, забезпечити світлом лікарні, котельні, водоканали тощо, − підкреслили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві розпочався сезон опалення, тому мешканцям тепер потрібно надавати інформацію щодо показників лічильників для теплопостачання.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися