Киянам після ракетного удару нададуть матеріальну допомогу: як отримати

Райони підготують усі документи

Кияни, чиє майно було пошкоджено через обстріли, отримають матеріальну допомогу. Постраждалі можуть звернутися за допомогою до мобільних бригад соціально-психологічної допомоги КМЦ гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда у фейсбуці.

За її словами, райони підготують усі документи. Кошти виділять через міську цільову програму "Турбота. Назустріч киянам".

Учора — День жалоби за загиблими внаслідок ракетної атаки на Київ 29 грудня. Сьогодні — столиця вкотре зазнала масованого обстрілу. На місцях ліквідації працюють психологи та представники управлінь соціального захисту населення. Вони надають допомогу та підтримку постраждалим, — написала Марина Хонда.

Якщо ви відчуваєте, що потребуєте допомоги, мобільні групи соціально-психологічної підтримки КМЦ гендерної рівності, запобігання та протидії насильству готові надати вам допомогу та підтримку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що під час широкомасштабного обстрілу Києва 2 січня уламки ракети, запущеної російськими силами, впали неподалік від посольства Сполучених Штатів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися