Крафтовий концерт відбувся у центрі Києва (ФОТО)

Як це було та коли можна відвідати новий захід

У серці Києва відбулась одна з найбільш примітних благодійних подій сезону. Про захід журналістам порталу "Коментарі" розповіли організатори.

Організатором виступив український музикант, композитор і продюсер Денис Мусаєв (MUSAEV), який представив світу "Крафтовий концерт". Основа концепції концерту метафоричний імпульс — об'єднання артистичної творчості з активним благодійним впливом.

Аукціон, що відбувся під час концерту, привернув увагу своїм інноваційним підходом до збору коштів: разом із класичними методами залучення пожертвувань, організатори задіяли онлайн-платформи, розширивши таким чином коло потенційних донорів. Результат — 138 тисяч гривень, зібраних на благо українських військових, які уособлюють національну єдність і мужність.

Експеримент у сфері краудфандингу включав у себе навіть продаж нових криптовалют: благодійний MAESTROCOIN з номіналом 1000 USD, випущений корпорацією MAESTRO, і BROCOIN з номіналом 10 USD, представлений українською організацією BRO CORP. Крім цього, на аукціоні було представлено картини харківської художниці Наталії Владимирової, надані Українським центром міжнародного партнерства, військові артефакти, арт-об'єкти від творчого об'єднання "Незламні", а також листівку з автографом начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова.

Захід відбувся у сучасному концертному залі столиці — культурному кластері "Краків", який став епіцентром музики та філантропії. На сцені з'явилися знамениті артисти: MUSAEV, Jemil Sax, Міша Май, MULENKO, Костянтин Корабльов, Дарина Ковпашко, MartA, Діана Данилюк і Слава Шкода.

Серед гостей і активних учасників торгів було помічено гравців футбольного клубу "Маестро", продюсера Влада Сотнікова, волонтера Анатолія Полковникова, керівників громадської організації "Набуток", високопоставлених військових ЗСУ та представників бізнес-спільноти столиці. Аудиторський нагляд за заходом забезпечила міжнародна компанія SIC.

Організатори наголосили, що, попри досягнення основної мети - підтримку українських військових, артисти вирішили не зупинятися та одразу прийняли рішення про проведення наступного концерту 24 березня, продовжуючи своє благородне прагнення до допомоги тим, хто служить і захищає Україну.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися