Для театру у столиці закуповують костюми: очікувана вартість

Скільки планують витратити на пошиття та доставку костюмів

Комунальний заклад "Театрально-видовищний заклад культури "Академічний театр "Київ Модерн-балет" оголосив тендер на закупівлю сценічних костюмів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією в театрі розпочали роботу над створенням балету "Аліса в Задзеркаллі". В рамках підготовки до вистави художником костюмів розроблено ескізи костюмів, які необхідно виготовити.

Замовник планує придбати, серед інших, такі сценічні костюми (пошиття, доставка) до вистави "Аліса в Задзеркаллі": костюм: Вчителька-Біла королева, (світ уявний), костюм: Вчителька-Королева (темний світ), костюм: Школяр-Круть (світ реальний), костюм: Школяр-Верть (світ реальний), костюм Посіпаки (помічники Бабусі-гусінь) (чорні), костюм Кордебалету "Двір" (жіночій), та інші. 

Загалом комунальний заклад планує придбати 65 костюмів. 

Очікувана загальна вартість - 330 165,24 гривні. 

Виконавцю пред'являються особливі вимоги:

  • Гнучкість та швидкість внесення змін в дизайн та пошив.

  • Гарантійне обслуговування, в тому числі усунення виявлених недоліків (доробка дрібних нюансів, які виникли при експлуатації костюмів), здійснюється силами виконавця і не потребує від замовника будь-яких витрат.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - до 20 вересня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру -  14 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 22 липня 2024 року. Початок аукціону планується 22 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КМДА розробляє платформу для підтримки експорту: оголосили тендер на шість мільйонів. Детальніше про тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися