Унікальний музей гітар відкрився у Києві (ФОТО)

Восьмий у світі музей електрогітар розпочав роботу в Україні

У Києві відкрився унікальний музей електрогітар, де зібрані сотні експонатів з усіх куточків планети. Про це розповів генеральний директор національного комплексу "Експоцентр Україна" (ВДНГ) Євген Мушкін, передають "Коментарі".

Восьмий у світі музей електрогітар розпочав роботу в Україні на території ВДНГ у Києві. До уваги відвідувачів — унікальні експонати з різних куточків планети. У музеї зібрали 300 гітар. Вони були виготовлені з 1950-х років й до наших днів.

За словами генерального директора національного комплексу "Експоцентр Україна" Євгена Мушкіна, у музеї електрогітар створено неймовірний культурний простір. У павільйоні, де розташувався музей, партнер комплексу Universum Guitars обладнав концертний зал на 200 глядачів.

"Ці українські хлопці роблять круті електрогітари і підсилювачі, якими користуються кращі музиканти з усього світу. Тільки уявіть: у світі приблизно 2500 виробників гітар, серед яких Universum Guitars входять у топ-10!" — заявив Мушкін.

 

Нагадаємо, у Києві на столичному залізничному вокзалі почала роботу всеукраїнська виставка на підтримку донорства — DonorUА Art Project. Організатори експозиції нагадали, що в Україні тисячі людей потребують донорської допомоги.

Виставковою експозицією намагаються звернути увагу на потребу в донорстві. Українців закликали долучитися до донорського руху та здати кров, адже таким чином можна врятувати чиєсь життя.

Виставка DonorUА Art Project триватиме до 6 серпня. Експозиція представлена в конкорсі залізничного вокзалу "Київ — Пасажирський".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися