На Воздвиженці з'явився малюк-Булгаков

Скульптуру Булгакова можна побачити на Воздвиженці, але треба пошукати

Пам'ять про видатних киян живе в серцях сучасних жителів. Так, в історичному центрі столиці, на Воздвиженці, встановили микроскульптуру знаменитого письменника. Мініатюрний Михайло Булгаков з'явився на вулиці Дегтярній, 29. Письменника супроводжує відомий по одному з романів кіт. Скульптуру створили у рамках проекту "Шукай!". Вона стала вже 26-ой, повідомляє автор проекту Юлія Бевзенко.

"Михайло Булгаков народився на Воздвиженці, в дитинстві і юності жив на Андріївському узвозі, 13, де розташований музей родини Булгакових", — написала Бевзенко на своїй сторінці в Facebook.

Автором статуетки є скульптор Юрій Білявський.

" target="_blank">

Нагадаємо, що раніше в столиці представили міні-скульптуру, присвячену першої київської швидкої допомоги. Робота над нею йшла з січня. Нова міні-скульптура проекту "Шукай" присвячена всім лікарям, які завжди, а особливо зараз, потрібні всім нам.

Портал "Коментарі" свого часу повідомляв, що Директор Інституту нацпам'яті Володимир В'ятрович різко висловився щодо письменника Михайла Булгакова, актора Володимира Висоцького, музиканта Віктора Цоя, назвавши їх творчість щупальцями "російського світу".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися