Київ приймає авіарейси з Польщі: перші пасажири з Кракова

Аеропорт "Київ" прийматиме рейси з Польщі

Карантин — карантином, а з Польщі - можна. На тлі посилення карантинних обмежень в Києві, авіасполучення з Польщею відновили. З 1 липня доступні рейси з польських міст до Києва. Таке рішення прийняли польська влада. Про це повідомляє Dziennik Polski.

Згідно з інформацією польських журналістів, польоти дозволені в Британію та Україну, зокрема, рейси з польських міст вже приймають Лондон, Глазго, Бірмінгемі, Единбург і Київ.

У Київ сьогодні прибули перші з березня поточного року пасажири з Польщі. Рейс з Кракова прийняв аеропорт "Київ" імені Ігоря Сікорського.

За інформацією київського аеропорту, у першій половині дня також були прийняті і відправлені рейси з Варшави та Вроцлава авіакомпанії Wizz Air. Про відновлення польотів в інші українські міста не повідомляється.

Як повідомляв портал "Коментарі", Польща відновила авіасполучення, однак Україна до переліку не потрапила. Міжнародне сполучення з Польщею доступний лише для громадян Європейського союзу і Європейської асоціації вільної торгівлі, крім туристів з Великобританії, Швеції та Португалії. У зв'язку з цим, рейси, які були заплановані на 17 червня, довелося скасувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися