На Софійській площі відбувся перший в Україні благодійний бієнале поезії

Авторські твори української класики та сучасної літератури зі сцени прочитали відомі в Україні особи.

На Софійській площі в Києві за підтримки мера Києва, лідера партії "Удар" Віталія Кличка та Київської міської державної адміністрації відбувся перший в Україні благодійний бієнале поезії "Крила маю".

Авторські твори української класики та сучасної літератури зі сцени прочитали: український поет і драматург Юрій Рибчинський, бізнесмен і кінорежисер Олег Рижов, автор і письменник Євген Москаленко, телеведуча, актриса, сценаристка, продюсерка і режисерка Дар’я Трегубова, громадська діячка Ярослава Гресь, поет Іван Якимов, український актор і хіп-хоп музикант Олександр Ярмак, громадський діяч Кирило Воронін, телеведучий і автор пісень Коля Серга, український письменник і блогер Гарік Корогодський, продюсерка і співачка Наталя Могилевська та інші.

 "Цей вечір поезії – дуже важлива для мене подія. Спочатку ми планували маленьке літературне читання, але в процесі підготовки до нас приєдналися багато громадських діячів, письменників і поетів. Упевнений, що ми досягнемо нашої благородної мети і цей вечір поезії стане тільки початком", – прокоментував один із ідеологів заходу Кирило Воронін.

Як писали "Коментарі", в Києві відкрилась виставка "Американець в Україні. Фотографії Жульєна Брайана з 1930-1959 років". Місце виставки – парк Володимирська Гірка біля пам’ятника Володимиру Великому. Виставка триватиме до 31 жовтня.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися