"Як в Сінгапурі": у Києві з'явилася нова визначна пам'ятка

В одному з парків з'явилися металеві дерева

Столиця продовжує поповнюватися новими пам'ятками. Так, нещодавно на Воздвиженці встановили міні-скульптуру Михайла Булгакова. Тепер один з київських парків може похвалитися металевими конструкціями у вигляді дерев. Кияни вже встигли охрестити їх "маленьким Сінгапуром". Про це на своїй сторінці у Facebook написали представники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району.

"Свій Сінгапур в Києві. Так, це парк Перемога і залізні дерева як в Сінгапурі. Не засмучуйтеся, якщо через пандемію не можете виїхати за кордон! У нашому місті багато цікавого, просто зупиніться і насолодіться цією красою", — пропонують у своєму повідомленні працівники КП.

Зазначимо, що Gardens by the Bay — це природний парк в Сінгапурі, який відомий своєю гаєм сверхдерев. Це футуристичні механічні конструкції висотою від 25 до 50 метрів, які нагадують дерева. Такі вертикальні сади є домом для великої кількості рослин, виконують функцію затінення і екологічних двигунів для садів.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко визнав: влада закрила парки і сквери не стільки для впливу на епідемічний процес, скільки для психологічного ефекту на людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися