У Києві стартує інклюзивний туристичний проєкт: подробиці

Першу екскурсію проведе стендап-екскурсовод Ервін Міден

У Києві стартував проект "Інклюзивний туризм історичними вулицями Києва". Відтепер люди з інвалідністю та особливими потребами зможуть відчути себе гідом.

Першу екскурсію проведе стендап-екскурсовод Ервін Міден, він приїде з Чернігова. У програмі передбачена екскурсія біля Софії Київської та інших визначних пам’яток, що розташовані у центрі Києва. Водночас, гостей очікує цікаве трактуванням.

У  Київському міському центрі соціальної, професійної та трудової реабілітації зазначили, що такі екскурсії вже проводили в тестовому режимі на території Київського зоопарку.

"Процес, починаючи від навчання до самостійного проведення екскурсії особою з інвалідністю зазначеним маршрутом, потребував чимало зусиль, проте маємо позитивні результати", - зазначили там.

Як писали "Коментарі", в терміналі D аеропорту “Бориспіль” запрацював туристично-інформаційний центр VISIT Ukraine. Він надаватиме туристам корисну інформацію про перебування в Україні. На першому поверсі терміналу, в зоні прильоту всі охочі можуть отримати консультацію та інформацію про туристичні пам’ятки та маршрути, актуальні події, транспорт.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися