У Києві проводять безкоштовні покази українського кіно

До 15 вересня в парку Шевченка будуть показувати фільми про українське життя та українську історію

За сприянням Державного агентства України з питань кіно, в Києві стартував кіновернісаж в парку Шевченка. Протягом, 50 днів до вересня будуть показувати українські фільми. Про це розповіли ТСН.Ранок.

У центрі міста будуть показувати українські фільми, які вийшли в прокат протягом декількох останніх років. "Цим ми хочемо популяризувати українське кіно, щоб наших акторів дізнавалися на вулицях. Головне, щоб любителів українського кіно ставало все більше", - розповіла автор проєкту Поліна Герман.

Всього в парку стоїть приблизно сто стільців, за словами організатором, їх буде більше. Але глядачів це не зупиняє - вони сідають на галявинах і на бордюрах.

До 15 вересня будуть показувати фільми про українське життя та української історії. Організатори уточнюють, що раптові зливи в окремі дні можуть зупинити проєкт.

Нагадаємо, автор проєкту Поліна Герман є продюсером 12 українських фільмів. У 2011 році жінка закінчила Київський інститут культури та мистецтв за спеціальністю "Маркетинг і зв'язки з громадськістю". З 2012 року вона працює в кіновиробництві. У 2016 Герман заснувала компанію "АП ЮЕЙ СТУДІО", яка займається кіновиробництвом, розвитком і просуванням українського кінематографа на Україні та за її межами.

Раніше "Коментарі" розповіли про виступи лялькового театру просто неба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися