Imagine Dragons знову виступлять у Києві

Як би не змінювалися музичні уподобання у світі з часом, деякі групи залишаються вічною класикою в серцях мільйонів. Дізнайтесь докладніше про майбутній візит Imagine Dragons до Києва у цьому матеріалі.

Нещодавно, а саме у вересні 2021 року, легендарна Imagine Dragons, яка представляє протягом інді-року, випустила новий альбом Mercury - Act 1. Саме цій події і буде приурочено візит "драконів" до Києва.

Повідомляється, що шоу заплановане на 3 червня 2022 року і пройде в НСК Олімпійському, а придбати квитки можна буде починаючи з 5 листопада 2021 року.

Усі пам'ятають, який фурор викликав концерт Imagine Dragons у 2018 році: тоді електронна черга за квитками складала 50 000 осіб, а 20 000 з усіх доступних квитків було продано першого ж дня. Imagine Dragons стали першою та єдиною закордонною групою, якій вдалося зібрати порожній НСК Олімпійський за кількістю проданих квитків.

Нагадуємо вам також про те, що у Києві діє виставка "Агапе.Love".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ганна

2 грудня 2023, 13:46

Дуже цінна інформація на https://i-pets.com.ua про харчування, лікування та виховання тварин. Пізнавальні статті, які допомагають дбати про улюбленців.

Fan

18 листопада 2021, 11:48

порожній НСК Олімпійський - зовсім порожній був)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися