Йдемо гуляти: на Шулявці повністю оновили парк

Оновлений сквер на Шулявці обладнали дитячими та спортивними майданчиками

Лісопаркові зони Києва продовжують облаштовувати для більш комфортного відпочинку мешканців столиці. Так, працівники комунальних служб завершили реконструкцію та ремонтні роботи в сквері на перетині вулиць Гонти і Теліги. Про це повідомили в "Київзеленбуді", передає "Вечірній Київ".

На території скверу зробили дитячу та баскетбольний майданчики, зони для занять гімнастикою і воркаутом, і навіть передбачили територію для дресування собак, повідомляє "Вечірній Київ".

На всіх спортивних і дитячих майданчиках зробили спеціальне гумове покриття, яке зменшує ймовірність травм. Ігрові комплекси розраховані на дітей різного віку: там можна кататися на каруселях, стрибати, бігати і підтягуватися. Також в сквері встановили нові лавки та облаштували доріжки. Всього площа покриття склала 512 кв. м.

"Ця територія завжди зайнята маленькими відвідувачами. Ігрові комплекси розраховані на дітей різного віку і доповнені рядами і каруселями. Коли здається, що нікуди сховатися від галасливого міста, можна відвідати сюди і зрозуміти, що затишку місце в мегаполісі", - відзначають в "Київзеленбуді".

Як повідомляв портал "Коментарі", Протасовому Яру в Києві повернули статус парку в ході засідання Київради. Йдеться про земельну ділянку недалеко від вулиці Амосова. У 2002 році майже 30 гектарів лісу переоформили з зеленої зони в площу для забудови. А після цього землю роздали приватним компаніям, які планували зводити там різні житлові, торгові та розважальні комплекси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися