Безкоштовні екскурсії по Києву: карантин не перешкода

Безкоштовні екскурсії по Києву проходять кожні вихідні

Київ продовжує обзаводитися новими пам'ятками. Портал "Коментарі" вже писав про міні-скульптури Михайла Булгакова, яка з'явилася на Воздвиженці. Для ознайомлення з історичними пам'ятками та іншими визначними місцями в Києві продовжує діяти проект Kyiv City Travel. Дана ініціатива передбачає безкоштовні екскурсії  та спрямована на підтримку туристичного іміджу столиці.

Як повідомила заступник голови КМДА Марина Хонда, менш ніж за два місяці роботи послугою скористалися 112 осіб.

Серед екскурсантів - 78 внутрішніх туристів і 34 іноземних громадян.

Екскурсії проходять вихідними з 10.00 до 12.00 за таким маршрутом: Хрещатик, Європейська площа, Арка дружби народів, пішохідно-велосипедний міст, парк Володимирська гірка, Алея художників, Пейзажна алея, Андріївський узвіз.

Збір учасників - біля букв KYIV у будівлі КМДА на вул. Хрещатик, 36.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ч ернобильская зона відчуження відкривається для відвідування, але з певними обмеженнями. Про це інформує Державне агентство України з управління зоною відчуження (ДАЗО). Як пояснили в ДАЗО, на території дозволено здійснювати масові (культурні, розважальні, спортивні, соціальні, релігійні та інші) заходи, зокрема відвідування з метою ознайомлення. Однак будуть враховуватися заборони, визначені урядом на час боротьби з епідемією коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися