На дорогах Київської області зробили 100% запланованого ремонта

Йдеться про 54 дорожні об’єкти

На дорогах Київської області вже влаштували 81,9 км нового асфальту,  що дорівнює 100% від очікуваних планів на 2021 рік. Про це повідомили в пресслужбі Київської облдержадміністрації.

Зазначається, що у 2021 планувалось влаштувати на дорогах Київщини  понад 80 км нового асфальтного покриття. Йдеться про 54 дорожні об’єкти: автошляхи між селами, селищами та містами пристоличного регіону.

"Активно працювали й станом на зараз усі роботи вже повністю завершили. У 2022 році “зшивати” Київщину якісними дорогами продовжимо”, – повідомив глава Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Вдосконалення дорожньої інфраструктури на Київщині проходить в рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Як писали "Коментарі", лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги – від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою на різних рівнях.

Кличко зазначив, що місто, навіть в умовах економічної кризи, спричиненої пандемією, продовжує розвиватися і втілювати нові інфраструктурні проєкти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися