Таємниці ВДНГ: в Києві відкрилася нова екскурсія

Нова екскурсія розповість відвідувачам про історію київського комплексу ВДНГ

Історичні місця Києва чекають своїх відвідувачів. На цей раз про нові екскурсії оголосив національний комплекс "Експоцентр України". Там вирішили проводити прогулянки по історичних місцях київського ВДНГ. Про це повідомили в пресслужбі експоцентру.

"Ми створили екскурсію, яка допоможе гостям ВДНГ більше дізнатися про улюблене місце відпочинку і ближче познайомитися з його історією, сьогоденням, пофантазувати над майбутнім. Адже ми впевнені, що по-справжньому полюбити ВДНГ можна тільки звернувши увагу на ті деталі, які зазвичай не помітні відвідувачам, прийнявши минуле Експоцентру, як невіддільну частину його теперішнього та майбутнього життя. Під час екскурсії ми розвіємо міфи, пов'язані з ВДНГ, відкриємо давно закриті павільйони, яке зберігають таємниці та спогади. Покажемо легендарні місця, які свого часу вразили Маргарет Тетчер, надихнули Шарля де Голля і зачарували принца Філіпа", - розповіла креативний продюсер "Експоцентру України" Наталія Верьовка.

Співробітники виставкового центру працювали над сценарієм екскурсії цілий місяць. Для того, щоб зробити екскурсію більш цікавою, довелося використовувати унікальні фото, які багато років зберігалися в архівах.

За допомогою спеціальних QR-кодів відвідувачі зможуть побачити архівні кадри з минулого Експоцентру та оцінити зміни, які відбулися в цьому місці. Перші екскурсії заплановано на 22, 23 і 30 серпня. Орієнтовна тривалість екскурсії становить три години. За квиток доведеться викласти 200 грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", для ознайомлення з історичними пам'ятками та іншими визначними місцями в Києві продовжує діяти проєкт Kyiv City Travel. Дана ініціатива передбачає безкоштовні екскурсії та спрямована на підтримку туристичного іміджу столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися