У Києві запрацювали комунальні кінотеатри

У столиці відновлять роботу 10 кінотеатрів мережі "Київкінофільм"

У четвер, 20 серпня, кінотеатри мережі "Київкінофільм" відновлюють свою роботу. Запрацює 10 установ на правому і лівому березі столиці. Про це повідомляє сайт розважальних закладів.

Киянам і гостям столиці пропонують наступний репертуар:

Українські прем'єри "Східняк" і "Толока";

біографічна драма "Тесла";

пригодницька картина "Артур і Мерлін: лицарі Камелота";

бойовик "Хищница";

драма "В очікуванні варварів";

фільм жахів "Дзеркала";

романтична мелодрама "Коханці";

для дітей і сімейного перегляду - "Мій друг містер Персіваль", "Думай як собака", анімації "Шум джунглів" і "Кіт під прикриттям".

Як повідомляв портал "Коментарі", на Позняках відкриють кінотеатр, аналогів якому немає в Європі. Так, якщо раніше ми писали про те, що киянам будуть безкоштовно демонструвати українські фільми, то тепер мова йде про новий кінотеатр з унікальною технологією. Про це повідомляє "Асоціація рітейлерів України". За їх твердженням, таких інноваційних рішень немає навіть в Європі. Розмістять кінотеатр в ТРЦ "Аладдін", який розташований на Позняках. Відкриття комплексу заплановано на кінець вересня поточного року. Для гостей приготували п'ять залів загальною площею 2300 кв. м. Кінотеатр Miromax стане першим об'єктом нової української мережі. Його відкриють у партнерстві з брендом Samsung. Відзначається, що нова кінотехнологія Samsung Onyx значно випереджає всі наявні на ринку технології за якістю зображення і звуку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися