Поява Віталія Кличка в українському фільмі викликала овації. Відео

Фільм за участю мера Києва вже вийшов у прокат

Лідер "УДАРу", мер столиці Віталій Кличко знявся у фільмі "Найкращі вихідні". Його поява на екрані відзначилась оваціями під час прем’єри у кінотеатрі "Київська Русь".  Про це на своїй сторінці у Facebook експерт Світлана Кушнір і виклала відео з кінозалу.

"Віталій Кличко зірвав овації у кінотеатрі "Київська Русь" під час прем’єри українського фільму "Найкращі вихідні". Він з’являється там у невеличкій ролі. Момент вийшов кумедний і яскравий", - написала Кушнір.


Вона зазначила, що реакція глядачів свідчить про їх ставлення до політика.


"Як на мене, така позитивна реакція глядачів якнайкраще демонструє хороше ставлення людей до нього", - підсумувала Кушнір.


Стрічка "Найкращі вихідні" за участі Віталія Кличка вийде у прокаті 2 лютого. Фільм є українським проєктом, спільного виробництва FILM.UA GROUP і Atlas Weekend, знімання відбувалися у Києві та на фестивалі. Прем’єра фільму відбулася 1 лютого у кінотеатрі "Київська Русь".

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

3 лютого 2022, 08:41

Лэсь Подеревянский как воду глядел, когда писал про отношения Виталика и Володьки Кличко: . Навiщо вам свого родного брата, слабкiшого за вас здоров'ям, примушувать лизати вам мiньeт? От вiн i eбанувся, бiдолашний, i це не дивно. Вова теперь ни один гейпарад не пропускает....

Василий

3 лютого 2022, 08:39

Кличко вызвал эякуляцию? Не перевелись еще дегенераты на Руси. Благо им уже не долго осталось...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися