На Троєщині бабусі забили качалками диверсанта

Потім його передали теробороні.

На Троєщині в Києві бабусі забили качалками диверсанта. Потім його передали представникам територіальної оборони.

Прочувши, що диверсанти придумали нову спецоперацію - проникати в підвали будинків і пошкоджувати каналізацію, щоб унеможливити робити там бомбосховища і посіяти паніку серед населення, бабусі вирішили стерегти свій підвал. Влаштували чергування.

"Двоє в підвалі, інша на вході, ще інша на лавочці насіння лузає (система оповіщення).  Постало питання, чим озброїтися? Обговоривши можливі варіанти (швабра - довга, молоток для битків - не зручно носити, а от качалка для тіста - саме те, що треба, засунув у рукав і не видно). Озброїлися качалками.  Продумали й ротацію, бо на лавці довго сидіти - холодно. Час від часу міняються.

Як то кажуть, на мисливця й звір біжить. Іде якесь. Лізе в підвал. Отут його й накрили. Луплять качалками і плачуть, що шкода (українці, одне слово), луплять і плачуть. Вирубили, позвали тероборону. Ті прийшли, забрали, а бабки й просять зброєю помінятися. Тероборонівці й дивуються, яка ж у вас зброя, тітоньки? Тітоньки й показують качалки.   - То це ви його качалками відмахали? -

довго ще сміялися", - йдеться в повідомленні в Facebook.

Як повідомляли "Коментарі", у Київській області російські окупанти обстріляли пам’ятник. У центрі парку, ймовірно в Бучі, палав танк на п’єдесталі. Відповідне відео оприлюднили в Telegram-каналі Київ Оперативний. “Стріляти по пам’ятнику? Взагалі кукуха не працює?”, – йдеться в повідомленні.


 

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися