Київський парк "Наталка" визнали найкращим по дизайну в Україні

Облаштування парку в Києві оцінили фахівці з ландшафтного дизайну

Київ по праву пишається своїми місцями відпочинку - парками, скверами, ботанічними садами. Не дивно, що облаштування парків отримує належну оцінку фахівців. Зокрема, ландшафтний дизайн парку "Наталка" визнали найкращим в країні. Парк став лауреатом першого ступеня Української національної премії з ландшафтної архітектури та дизайну.
Про це повідомив в.о. генерального директора "Київзеленбуду" Олексій Король на своїй сторінці в Facebook.
"Упевнений, що в наступному році ми зможемо представити на премію ще не один об'єкт. Адже Київ змінюється, парки та сквери перетворюються в сучасні зелені зони для відпочинку. І вони є гідними оцінки кваліфікованого журі ", - написав Король.
Відзначимо, що Українська національна премія з ландшафтної архітектури та дизайну присуджується за сучасні досягнення в галузі ландшафтної архітектури, міського планування, ландшафтного будівництва і садово-паркового мистецтва. Вона має статус високої української професійної нагороди національного значення в галузі ландшафтної архітектури, садово-паркового мистецтва, ландшафтного будівництва, благоустрою та озеленення.
Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві створять спеціальну зону для лову риби. Парк з'явиться на вулиці Здолбунівській біля магазину "Сільпо". Кияни самі доглядають за територією, однак у неї немає господаря. Після того як ділянка зроблять парковою зоною, благоустроєм займатимуться комунальні підприємства.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

22 січня 2021, 22:05

Поділимось новиною на сторінках блогу https://www.noviy-sad.com.ua/landshaftniy-project

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися