У Києві пройде Конопляний ярмарок

Відвідувачам конопляної ярмарки обіцяють розіграш призів і майстер-класи з коноплярства

Виставковий комплекс ВДНГ прийме у своїх павільйонах ярмарок конопляних товарів, який проходить щороку. Організатори обіцяють укрупнення стендів і учасників в порівнянні з попереднім роком. Учасниками ярмарку стануть понад 60 як українських, так і закордонних компаній. У програмі планують розіграти призи, провести майстер-класи та влаштувати нічну afterparty. Дата проведення ярмарку з 2-го по 4-е жовтня. Про це повідомляють організатори.

Учасники ярмарку представлять різноманітні вироби з конопель і товари для її вирощування. Запрошені на Cannafair Conference спікери з усього світу поділяться досвідом використання медичного каннабіса в лікувальних цілях і ведення бізнесу, пов'язаного з коноплярство.

Ініціатори заходу - це група молодих конопляних активістів, які перейняли європейський досвід канна-фестивалів.

Ярмарок і конференцію можна відвідати в виставковому центрі ВДНГ за адресою: м Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1, павільйон №3. За одноденний квиток доведеться викласти 125 грн, триденний обійдеться в 300 грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", співробітники поліції Києва викрила групу, яка займалася вирощуванням та збутом конопель . Поліцейські накрили цілу плантацію дурману - вони знищили близько 700 рослин. Під час обшуку також вилучили близько 50 кілограмів готового до продажу рослинного продукту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися