У Київському метро стали транслювати класичну музику

Класичну музику стануть транслювати на ескалаторах метро в Києві

Оригінальний проект до ювілею вирішили реалізувати в столичній підземці. До 60-річчя Київського метрополітену на ескалаторах зазвучать класичні музичні твори. Виконувати їх буде відомий симфонічний оркестр Kyiv Classic Orchestra. Про це повідомили в пресслужбі КП "Київський метрополітен", передає "Статус Кво".

В рамках проєкту "Музика в метро" на ескалаторах метрополітену можна почути всесвітньо відомі твори українських і європейських композиторів: Лисенко, Гулак-Артемовського, Моцарта, Верді, Брамса, Штрауса та інших.

За словами художнього керівника оркестру "Київ-Класик", народного артиста України Германа Макаренка, художній проект "Музика в метро" покликаний створити святковий настрій для всіх, хто потрапляє в підземку, підкреслити самобутність, вишуканість, класичний стиль і сучасність метрополітену.

Як повідомляв портал "Коментарі", адміністрація "Київського метрополітену" вирішила приєднатися до незвичайної громадської ініціативи. Працівники метро вирішили допомогти активістам зібрати книги для передачі їх тим, кому вони потрібніші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися