У Києві відкрилася резиденція святого Миколая

Резиденція святого Миколая працюватиме до 28 грудня

У Києві на території Києво-Печерської лаври  відкрилася резиденція святого Миколая. Крім резиденції для маленьких гостей відкрилася виставка "Казки народів світу" - містечко з казковими героями, які створювалися зусиллями українських майстрів.

Повідомляється, що для маленьких киян підготували різноманітну розважальну програму, арку бажань і різні майстер-класи. Також діти зможуть відвідати кабінет святого Миколая, написати йому листа і оглянути резиденцію. Всю територію Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника прикрасили святковою ілюмінацією. Резиденція святого Миколая в Києві працюватиме до 28 грудня.

Нагадаємо, що офіційне святкування Нового року на Софійській та Контрактовій площах у Києві триватиме із 14 грудня до 19 січня. Святкове засвічення ялинок для киян та гостей міста традиційно відбудеться 19 грудня о 19:00, у день святого Миколая. 

Також зазначається, що з 19 грудня о 17:00 відкриється різдвяний парад, який пройде від Національної Опери України до Софійської площі. Після закінчення параду відбудеться офіційне засвічення ялинки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися