Жданов розповів, за яких умов РФ може піти на Київ

Відомий військовий експерт Олег Жданов розповів, за яких умов російські окупанти можуть піти у повторний наступ на українську столицю.

Відомий військовий експерт Олег Жданов розповів, за яких умов російські окупанти можуть піти у повторний наступ на українську столицю із півночі. Про це стало відомо з його коментаря, яке він дав журналістам в ефірі національного телемарафону.

За його словами, на сьогоднішній день у загарбників немає достатнього людського ресурсу для повторної атаки на Київ, зараз такого угруповання немає, тим більше, що Україна сьогодні активно зміцнює державний кордон.

Також експерт заявив, що можливість повторного наступу на столицю можна розглядати, якщо Росія збере ще 300 тисяч військових, тільки тоді це питання можна буде ставити на порядок денний.

Нагадаємо, що раніше глава Київської військової адміністрації генерал Микола Жирнов розповів, чи зберігається загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною.

Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.

Також радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що якщо росіяни спробують знову піти на Київ, то зазнають ще однієї поразки, адже в перший наступ Збройні Сили України знищили найбоєздатніші кадрові частини, а вдруге окупанти зможуть погнати небоєздатних "напіврезервістів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися