"Укрзалізниця" запускає поїзд Київ–Черкаси: графік руху

Державна компанія "Укрзалізниця" відновлює регулярне курсування поїзда Київ–Черкаси — поїзди почнуть курсувати з 8 червня

Державна компанія "Укрзалізниця" відновлює регулярне курсування поїзда сполученням Київ–Черкаси — поїзди почнуть курсувати з 8 червня вперше за два роки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії у соціальних мережах.

Відомо, що вперше за останні два роки УЗ відновлює залізничне сполучення між Черкасами та українською столицею. Поїзд під номером 782/781 Київ–Черкаси їздитиме шість днів на тиждень, крім вівторка, починаючи з 8 червня.

Склад вирушатиме зі станції у Черкасах о 06:30 та прибуватиме до столиці об 11:01, у зворотному напрямку поїзд висуватиметься о 15:05 та прибуватиме до Черкас о 19:30.

Нагадаємо, що раніше глава Київської військової адміністрації генерал Микола Жирнов розповів, чи зберігається загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною.

Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися