У Києві на ВДНГ відкриють новий ярмарок: як він працюватиме

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) планують запустити новий ярмарок вихідного дня

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру (ВДНГ) планують запустити новий ярмарок вихідного дня. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував генеральний директор експоцентру Євген Мушкін у соціальних мережах.

За його словами, ярмарок працюватиме у вихідні дні, проте розглядається можливість роботи і у будні. Він зазначив, що відкриттям ярмарку центр підтримає відвідувачів та підприємців, а також запустить економіку ВДНГ.

Мушкін заявив, що назва проекту є умовною, а підприємці можуть почати працювати не лише у вихідні, а й щодня. Ярмарок буде розташований на центральній площі ВДНГ, де вже почали монтувати намети.

Нагадаємо, що раніше глава Київської військової адміністрації генерал Микола Жирнов розповів, чи зберігається загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною.

Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися