Під Києвом місцеві жителі досі знаходять тіла своїх сусідів, – CNN

На території північних районів Київської області місцеві жителі, які повернулися, досі знаходять тіла своїх сусідів, які були вбитими російськими окупантами.

На території північних районів Київської області місцеві жителі, які повернулися, досі знаходять тіла своїх сусідів, які були вбитими російськими окупантами. Про це стало відомо зі нового репортажу, який опублікували журналісти американського видання "CNN".

Відомо, що вже минуло більше місяця з моменту витіснення російських окупантів із Київської області, проте місцеві жителі, які повернулися до своїх селищ, продовжують знаходити трупи своїх сусідів у неглибоких могилах.

Деякі місцеві жителі розповідають, що ночами їм сняться кошмари і моляться, щоб загарбники ніколи не повернулися. Також журналісти описали історію місцевого чоловіка, якого окупанти спробували розстріляти та залишили помирати. Йому вдалося вижити, але має шрами від куль.

Нагадаємо, що раніше глава Київської військової адміністрації генерал Микола Жирнов розповів, чи зберігається загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною.

Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися