Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ

Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чи ухвалить рішення білоруський диктатор Олександр Лукашенко про вступ у війну та напад на українську столицю

Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чи ухвалить рішення білоруський диктатор Олександр Лукашенко про вступ у війну та напад на українську столицю. Про це стало відомо з його коментаря, яке він дав в інтерв'ю адвокату Марку Фейгіну.

За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Нагадаємо, що у Києві досі зберігається загроза ракетного обстрілу з боку Росії. Війна продовжується, тому не потрібно нехтувати сигналами повітряної тривоги. Киянам рано розслаблюватися. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив прес-офіцер 112-ї київської бригади територіальної оборони Андрій Ковальов в ефірі телемарафону новин.

"Для Києва існує загроза, насамперед – загроза терористичних обстрілів з боку Росії балістичними та крилатими ракетами", - зазначив Ковальов.

Пресофіцер тероборони додав, що російські військові можуть спробувати відкрити другий фронт на київському напрямку. Однак Україна, з огляду на помилки перших місяців війни, готова тепер до оборони столиці завдяки величезній кількості сил та засобів захисту Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися