У Гостомелі російські окупанти знали про позиції українських бійців: причина

Під час атаки на військовий аеродром у Гостомелі Київської області 24 лютого російські окупанти знали розташування позицій українських захисників

Під час атаки на військовий аеродром у Гостомелі Київської області 24 лютого російські окупанти знали розташування позицій українських захисників. Про це стало відомо із коментаря Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, у перший день повномасштабної війни з Росією, коли окупанти спробували висадити десант у Гостомелі, противник обстрілював наших бійців, ймовірно знаючи розташування позицій. Міністр заявив, що це проблема шпигунів та диверсантів, які працювали напередодні вторгнення — саме тому противник мав успіх у перші години.

Нагадаємо, що Дмитро Пустовіт, мешканець Гостомелю на Київщині, знайшов у своїй квартирі, зруйнованій під час боїв, тіло окупанта-кадировця. Труп пролежав весь час на кухні, бо інші військові РФ не забрали його. Як повідомляють "Коментарі", про це чоловік розповів у інтерв'ю виданню "Вечірній Київ".

"З вулиці побачили, що на підвіконні нашої кухні лежать два мішки з піском. Швидше за все, там влаштували собі укриття кадировці, яких кинули на Гостомель", - повідомив мешканець Гостомеля, який знайшов у себе вдома тіло окупанта.

Дмитро повідомив, що від його колись затишної квартири залишилися лише чорні стіни та трупний запах.

"Там, де була наша квартира, зараз величезна дірка наскрізь з першого по п'ятий поверх. Всі будівлі поруч теж були зруйновані. Магазини, в які ми ходили разом із дружиною, повністю зрівняні із землею. Сусіди розповіли, що багато хто залишився під завалами і не встигли врятуватися. Багатьох із них досі не дістали з-під уламків бетонних плит", - повідомив чоловік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий Шандурский

5 червня 2022, 10:11

"Министр заявил, что это проблема шпионов и диверсантов, которые работали накануне вторжения" Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/10114-v-gostomele-rossiyskie-okkupanty-znali-o-poziciyah-ukrainskih-boycov-prichina.html © Comments.ua ЭТО ПРОБЛЕМА НЕ ШПИОНОВ И ДИВЕРСАНТОВ, А ПРОБЛЕМА МВД, И ГОСУДАРСТВЕННОГО ВОСПИТАНИЯ НА ПРИМЕРАХ ЛЖИ И ОБМАНА НАРОДА ГОСУДАРСТВЕННЫМИ ЧИНОВНИКАМИ ПРИ НЕСПРАВЕДЛИВОМ РАЗДЕЛЕ НАРОДНОЙ СОБСТВЕННОСТИ В ТЕЧЕНИЕ 31 ГОДА РЕЗУЛЬТАТЫ НАЛИЦО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися