На трасі Київ–Харків проводять важливі ремонтні роботи (фото)

На трасі державного значення сполученням Київ–Харків проводять важливі ремонтні роботи на території Полтавської області

На трасі державного значення сполученням Київ–Харків проводять важливі ремонтні роботи на території Полтавської області, йдеться про відновлення бар'єрної огорожі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області.

Відомо, що на ділянці траси закінчують ремонт огорожі, роботи йдуть від кордону з Київською областю до кордону з Харківською. Оновлюють бар'єр через останній внаслідок аварії.

Нагадаємо, що нещодавно повністю відновили повідомлення Київ-Ковель Варшавською трасою. Як повідомляють "Коментарі", така заява була зроблена у Міністерстві інфраструктури України у Телеграмі.

Повідомляється, що у Житомирській області було відкрито тимчасову переправу через річку Ірша на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Головний міст пошкодили окупанти авіаударом, тож там не можна проїхати автотранспортом.

"Для безпечного проїзду транспорту було влаштовано тимчасову переправу. Будівництво тривало близько трьох тижнів. За цей час фахівці провели земляні роботи, влаштували щебеневу основу забетонували накладну плиту та перехідні плити, встановили відповідні дорожні знаки. Ушкоджений міст буде обстежено фахівцями, після чого прийматимуться фахівці. надалі його відновлення", - повідомляють у Міністерстві інфраструктури України.

Також у міністерстві зазначили, що через бойові дії на трасі М-07 у Київській області було зруйновано три штучні споруди, а в Житомирській - одну. В даний час авторанспорт може рухатися безпечно по всіх штучних спорудах як у Київській, так і Житомирській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися