Дарницький міст закриють: знаємо на скільки

Рух по Дарницькому мосту перекриють тільки в одному напрямку

Ремонт інфраструктурних об'єктів Києва триває. Комунальні служби будуть проводити ремонтні роботи на Дарницькому мосту. У зв'язку з цим, рух по ньому буде тимчасово закрито. Відзначимо, що проїзд автомобілів зупинять тільки у напрямку до правого берега. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Там планують замінити старе покриття. Обмежувати рух будуть тільки по одній половині переїзду, щоб не сильно завантажувати трафік. З цієї ж причини основну частину робіт проведуть на вихідних. Взагалі, рух там обмежать 18 вересня в 21:00, а знову запустять - 21 вересня о 17:00.

Водіїв просять поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і по можливості вибирати інший маршрут для своїх поїздок.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", одна з центральних транспортних артерій Києва - міст Патона перебуває в критичному стані. Фахівці Інституту сталевих конструкцій імені Шимановського визнали стан мосту Патона критичним ще в 2019 році. Тепер же цю конструкцію мають намір відреставрувати. Так, згідно з планами, реставрацію моста Патона повинні закінчити до 31 грудня 2025 року. Замовником робіт визначено КП "Київавтодор", фінансувати ремонт будуть з міського бюджету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися