У Києві на Шулявському шляхопроводі скоро почнуть укладати асфальт

Планується, що рух по Шулявському мосту відкриють в кінці грудня

Мер Києва Віталій Кличко опублікував нове відео з будівництва нового Шулявського шляхопроводу, яке триває з початку весни цього року. За словами мера, після установки останнього прогону нового моста будівельники вже завершили зварювальні роботи по його приєднання до загальної конструкції.

Повідомляється, що пристрій насипу до шляхопроводу з боку вулиці Вадима Гетьмана майже завершили, закінчують роботи і по зведенню підпірних стін і мереж зливової каналізації. З боку вулиці Олександра Довженка теж тривають роботи з облаштування підпірних стін і насипу. Рух по Шулявському мосту планують відкриють в кінці грудня.

Нагадаємо, раніше в районі будівництва шляхопроводу було виявлено більше сотні артилерійських снарядів часів Другої світової війни, в тому числі калібру 152 мм, а також піхотні міни та ручну гранату.  

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", до кінця 2020 року в метро Києва з'явиться 4G. Запустити 4G на перших станціях і в тунелях планують вже навесні наступного року. Зазначається, що для цього потрібно погодити технічну документацію, робочий проект, а також підписати договір про доступ в метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися