У Києві просять не відвідувати Голосіївський парк: подробиці

Жителів української столиці просять не відвідувати Голосіївський парк, розташований в однойменному районі

Жителів української столиці просять не відвідувати Голосіївський парк, розташований в однойменному районі — на території працівники комунальних служб проводитимуть обробку парку від кліщів. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Вечірній Київ".

Відомо, що у Голосіївському парку проводитиметься обробка зелених зон від кліщів. Місцевих мешканців та гостей столиці закликають утриматися від прогулянок у парку 6 червня. Зазначається, що під час обробки зелених зон комунальники використовують засоби, які відповідають необхідним критеріям безпеки.

Нагадаємо, що у столиці можна безпечно відвідувати 40 парків та скверів. В інших парках досі триває обстеження та перевірка на вибухонебезпечні предмети. Як повідомляють "Коментарі", така заява була зроблена у Київській міській військовій адміністрації.

У повідомленні КМВА наголошується, що безпечні, зокрема, парки імені Рильського, "Співоче поле", "Позняки", "Кіото", "Попудренко", "Юність", "Орлятко", "Нивки", "Пейзажна алея", " Бабин Яр", урочище "Наталка". Ці території обстежені і там немає небезпечних для життя предметів.

Співробітники ДСНС та Центру швидкого реагування щодня перевіряють парки та сквери на виявлення вибухонебезпечних предметів. З початку робіт з нетехнічного обстеження паркових зон Києва фахівці вже перевірили 705,74 га територій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися