Київ завжди буде головною метою російських окупантів, – Міноборони

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що українська столиця залишається основною метою російських окупантів.

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що українська столиця залишається основною метою російських окупантів, постійно перебуваючи під загрозою атак. Про це стало відомо із її коментаря, який вона дала журналістам в ефірі національного телемарафону.

За її словами, Київ перебуває під постійною загрозою з боку російських загарбників. Вона зауважила, що з різних причин люди продовжують повертатися до столиці, проте необхідно пам'ятати, що війна з Росією сьогодні перебуває у гарячій фазі, а Київ був і буде головним циклом окупантів.

Нагадаємо, що у Києві досі зберігається загроза ракетного обстрілу з боку Росії. Війна продовжується, тому не потрібно нехтувати сигналами повітряної тривоги. Киянам рано розслаблюватися. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив прес-офіцер 112-ї київської бригади територіальної оборони Андрій Ковальов в ефірі телемарафону новин.

"Для Києва існує загроза, насамперед – загроза терористичних обстрілів з боку Росії балістичними та крилатими ракетами", - зазначив Ковальов.

Пресофіцер тероборони додав, що російські військові можуть спробувати відкрити другий фронт на київському напрямку. Однак Україна, з огляду на помилки перших місяців війни, готова тепер до оборони столиці завдяки величезній кількості сил та засобів захисту Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися