У Зеленського назвали мету ракетного обстрілу Києва Росією: деталі

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував ракетний обстріл української столиці 5 червня

Радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував ракетний обстріл української столиці 5 червня, коли окупанти вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу. Про це стало відомо з його посади, яку він опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах.

За його словами, поки що деякі західні політики просять "не принижувати" Росію, Кремль продовжує свої атаки на Україну. Він зазначив, що єдиною метою ракетних ударів по столиці є вбивство, як багато українців. Подоляк заявив, що європейські країни мають давати жорстку відповідь на кожен акт тероризму РФ — давати більше зброї та запроваджувати нові санкції.

Нагадаємо, що заступник міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що українська столиця залишається основною метою російських окупантів, постійно перебуваючи під загрозою атак. Про це стало відомо із її коментаря, який вона дала журналістам в ефірі національного телемарафону.

За її словами, Київ перебуває під постійною загрозою з боку російських загарбників. Вона зауважила, що з різних причин люди продовжують повертатися до столиці, проте необхідно пам'ятати, що війна з Росією сьогодні перебуває у гарячій фазі, а Київ був і буде головною метою окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися