У Києві створили мурал із знаменитим псом Патроном (Фото)

У Солом'янському районі української столиці створили мурал зі знаменитим псом-сапером Патроном – він з'явився на території парку Відрадний

У Солом'янському районі української столиці створили мурал зі знаменитим псом-сапером Патроном – він з'явився на території відрадного парку. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Київзеленбуд".

Відомо, що на території парку Відрадний художники Віталій Гідеван та Олена Нойна закінчили створення великого муралу з псом Патроном, якого зобразили в іменному жилеті.

Зображення розмістили на стіні будівлі площею 30 квадратних метрів, для створення використали 50 балонів фарби, кошти на мурал виділив меценат.

Нагадаємо, що нещодавно л егендарний пес-сапер Патрон, який допомагає рятувальникам із розмінуванням територій, відвідав лікарню "Охмадет" в українській столиці та зустрівся з дітьми. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби медичного закладу.

Відомо, що рятувальники ДСНС разом із Патроном відвідали дітей до Охладіє та нагадали малюкам правила безпеки у надзвичайних ситуаціях. Також команда рятувальників провела для дітей майстер-клас та підготувала подарунки.

Патрон став знаменитим у результаті допомоги рятувальникам Чернігова під час розмінування територій, захоплених російськими окупантами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися