У Києві запустили два нові автобусні маршрути: подробиці

В українській столиці відновлюють рух ще двох автобусних маршрутів громадського транспорту — йдеться про один маршрут у Голосіївському районі та ще один на лівому березі

В українській столиці відновлюють рух ще двох автобусних маршрутів громадського транспорту — йдеться про один маршрут у Голосіївському районі та ще один на лівому березі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що йдеться про маршрут автобусів під номером 10, який курсує від станції метрополітену "Лісова" до селища Рибне. Також відновлює роботу маршрут під номером 19, рух якого організовано від станції метрополітену "Васильківська" до вулиці Ізюмської.

Нагадаємо, що на території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ-Переяслав - в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Переяслав City".

Відомо, що з 8 червня на автобусному маршруті Переяслав-Хмельницький - станція метро "Позняки" вкотре збільшує кількість відправлень. Графік руху буде наступним - АС Переяслав біля АТБ (05:00 - 19:00) - метро "Позняки" (07:30-21:30), Дівчатка-1 - метро "Позняки", відправлення з Девичек о 06:00, з Києва – о 19:00.

Маршрутка Переяслав — Прістроми — Київ вирушатиме з Переяслава 05:00, з Києва до Прістроми — о 18:00. Дем'янці — Київ вирушатиме з Дем'янці о 06:00 та 15:15, з Києва до Дем'янці — о 08:30 та 18:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися