У передмісті Києва різко подешевшали квартири: скільки коштує нерухомість

На території Київської області у передмісті української столиці різко знизилися ціни на нерухомість

На території Київської області у передмісті української столиці різко знизилися ціни на нерухомість — особливо це стосується найбільш постраждалих від бойових дій Бучі, Ірпеня та Гостомелю. Про це стало відомо із повідомлень у соціальних мережах з посиланням на дані експертів.

Відомо, що експерти повідомляються, що в Ірпені помічалися випадки, коли квартири продавали вдвічі дешевше, ніж вони купили. Найчастіше з'являються квартири зі знижками в 15-20%. Біля парку у Бучі пропонують квартири у новобудові від 14 тисяч доларів із виплатами на п'ять років.

У Ворзелі можна купити однокімнатну квартиру 46 квадратів за 21,4 тисячі доларів. У Гостомелі квартиру-студію можна придбати за 13 тисяч доларів.

Нагадаємо, що раніше мешканцям Київської області розповіли про ціни на паливо на території регіону — йдеться про бензин, дизельне паливо та автомобільний газ. Про це стало відомо з нових статистичних даних, які опублікував портал "vseazs".

Відомо, що автозаправні станції у Київській області на сьогоднішній день утримують ціни на бензин та дизельне паливо на колишньому рівні, проте ціна на автомобільний газ продовжує зростати, подолавши позначку 40 гривень за один літр.

Повідомляється, що середня вартість бензину в регіоні марки А-95 преміум становить 51,25 гривень за літр, бензин А-95 коштує 51 гривню за літр, бензин А-92 коштує 5-45 гривень за літр. Дизельне паливо преміум у Київській області коштує в середньому 56,60 гривень за літр, звичайний дизель коштуватиме 57 гривень за літр. Вартість автогазу зросла до 40,20 гривень за літр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися