Які сьогодні ціни на бензин, дизель та автогаз у Київській області: подробиці

Основні компанії-власники автозаправних станцій показали актуальні ціни на бензин, автомобільний газ та дизельне паливо у Київській області на сьогоднішній день

Основні компанії-власники автозаправних станцій показали актуальні ціни на бензин, автомобільний газ та дизельне паливо у Київській області на сьогоднішній день. Про це стало відомо з нових даних, які були опубліковані на порталі "vseazs".

Відомо, що середня вартість бензину А-95 у регіоні становить 51,25 гривень за літр, А-95 – 51 гривню за літр. Інші заправки також пролають 95-й бензин по 50,99, 50, 51 та 52 гривні.

Середня ціна на 92-й бензин складає 50,45 гривні за літр. Дизельне паливо можна придбати за 57-56,50 гривень за літр. Автогаз можна купити за 40,20 гривні, також на деяких заправках його притулок за 38,39 гривні.

Нагадаємо, що на території Київської області у передмісті української столиці різко знизилися ціни на нерухомість — особливо це стосується найбільш постраждалих від бойових дій Бучі, Ірпеня та Гостомелю. Про це стало відомо із повідомлень у соціальних мережах з посиланням на дані експертів.

Відомо, що експерти повідомляються, що в Ірпені помічалися випадки, коли квартири продавали вдвічі дешевше, ніж вони купили. Найчастіше з'являються квартири зі знижками в 15-20%. Біля парку у Бучі пропонують квартири у новобудові від 14 тисяч доларів із виплатами на п'ять років.

У Ворзелі можна купити однокімнатну квартиру 46 квадратів за 21,4 тисячі доларів. У Гостомелі квартиру-студію можна придбати за 13 тисяч доларів.

Джерело: https://vseazs.com


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися