У Києві розпочали ремонт Володимирського узвозу: рух частково перекрито (Фото)

У центральній частині української столиці частково огранили рух транспорту на Володимирському узвозі – розпочався новий етап ремонтних робіт

У центральній частині української столиці частково огранили рух транспорту на Володимирському узвозі – розпочався новий етап ремонтних робіт у середній смузі дороги. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що на Володимирському узвозі оновлюють бруківку та дорожнє покриття, що є більш як половиною від запланованого масштабу робіт. Ремонт Володимирського узвозу цього року є продовженням робіт, які розпочали у 2021 році, шляховики ліквідують більшість проблемних місць. Закінчити роботи планують на початок липня.

Нагадаємо, що у Києві продовжуються роботи з капітального ремонту доріг та вулиць столиці. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко.

"Хоча війна і внесла корективи у здійснення проектів у столиці, ми здійснюємо ремонт доріг та проїздів там, де це необхідно, або – на об'єктах, які почали оновлювати минулого року", - зазначив Кличко.

За його словами, зараз тривають роботи з капітального ремонту у центрі столиці, зокрема, по вулиці Льва Толстого.

"Дорожники продовжують оновлення ділянки від вулиці Тарасовської до Василя Липковського завдовжки 1,2 км. Востаннє там проводили ремонт понад 20 років тому. Дорожні служби розпочали роботи на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Василя Липковського у ці вихідні, щоб здійснити наймасштабніші роботи, не заважаючи руху транспорту", - розповів мер Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

10 червня 2022, 09:52

подільський узвіз аж кричить!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися