Киянам розповіли, як виглядатиме Центральний автовокзал після модернізації (ФОТО)

У інвесторів вже готовий план і новий дизайн центрального автовокзалу

У столиці приватний інвестор планує модернізувати Центральний автовокзал. Про це розповів директор з маркетингу "Київпассервісу" Дмитро Ожигов виданню ЦТС.

За словами Ожигова, всі юридичні дозволи та необхідні документи на модернізацію Центрального автовокзалу Києва вже отримані. Більш того готові план та дизайн. Нижче наведені фото вокзалу зараз і після модернізації.

"Плануємо, щоб Центральний автовокзал Києва став міжнародним транспортним хабом, звідки буде відправлятися все більше і більше Маршрутів не тільки в межах нашої країни, а й далеко за її межі. Наша основна мета - розвиток нової європейської культури автобусних перевезень", - заявив Ожигов.

Також він зазначив, що вокзал обладнають зоною очікування з фуд-кортом, інформаційними табло по всій території, медичним Кабінетом, його зроблять доступним для інвалідів. У майбутньому на території планують побудувати готель.

Уточнимо, інвестор навесні 2020 року придбав у держави "Київпассервіс", до складу якого входять 6 автостанцій Києва і 18 в Київській області.

Раніше "Коментарі" розповіли, як безпечно порушити всі правила і норми при будівництві багатоповерхівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися