У Києві відкривають виставку про злочини Росії та СРСР: подробиці

У центральній частині української столиці відкривають виставку про паралелі злочинів Росії та СРСР

У центральній частині української столиці відкривають виставку про паралелі злочинів Росії та СРСР — йдеться про інсталяцію на Михайлівській площі під назвою "Комунізм=Рашизм", яка розпочне роботу 15 червня. Про це повідомляє видання Vogue.ua.

Відомо, що виставка покаже схожість злочинів сучасної Росії та радянського режиму, проект організований Архівом національної пам'яті України. Інсталяцію створено на основі архівних документів з різних областей України, а також задокументованих злочинів російської армії сьогодні.

Виставка показує, що методи Росії не змінилися за останні сто років, показано наочні приклади українців, які постраждали у XX та XXI столітті.

Нагадаємо, що в центрі Києва просто неба працює виставка знищеної техніки російських окупантів. Про особливості та громадську важливість експозиції розповіли у Міністерстві внутрішніх справ України.

Експозицію знищеної бойової техніки російських окупантів відкрили наприкінці минулого тижня на Михайлівській площі Києва. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський пояснив це рішення величезним суспільним інтересом. Тут і зараз можна побачити як експонати спалені російські танки, БМП та інше вороже обладнання.

"Північний напрямок показав небоєздатність Російської Федерації. Вони хотіли за три дні взяти Київ тими силами, якими вони висадилися. Їхня "славна" броня, як вони кажуть, пробивається навіть нашими кулеметами", - прокоментував експозицію головний сержант 4-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України Станіслав Петряков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися