У Гостомелі анонсували відкриття інформаційного центру

Які послуги можна там отримати

У Гостомельській селищній територіальній громаді з 15 червня розпочне роботу аналітично-інформаційний центр. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, до роботи аналітичного центру будуть залучені профільні спеціалісти територіальної громади та Київської обласної військової адміністрації. У центрі можна буде отримати інформаційну та методичну допомогу з питань відновлення життєдіяльності Гостомельської громади.

"Якщо у вас є питання, приходьте. Спеціалісти допоможуть і нададуть усі необхідні роз’яснення", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

У Гостомелі аналітично-інформаційний центр розташований на вулиці Свято-Покровська, 220, в актовій залі на другому поверсі. Заклад працюватиме з 15:00 до 17:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітично-інформаційні центри вже працюють у Димері, Бородянці та Макарові.

Нагадаємо, для тимчасового проживання людей у Бучанському районі Київщини встановили модульні містечка, що вже працюють у Бучі та Бородянці. Як вони виглядають — дивіться відео.

Окрім того, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомляв, що у селі Дмитрівка Бучанського району на Київщині почали будувати п'ять будинків для місцевих мешканців, які втратили домівку через російську агресію. Всього планують побудувати 15 таких домівок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися